top of page

DESPRE NOI

Incă de la înființarea noastră în 2001, firma IZOINSTAL este cunoscută pentru serviciile de calitate, eficiență excepțională și cel mai înalt nivel de profesionalism. Indiferent de serviciul pe care îl căutați, vă garantăm că nu numai vă îndepliniți, dar vă și depășiți așteptările și vă vom asigura satisfacția deplină.


Când apelați la IZOINSTAL, apelați la peste 20 ani de experiență în instalații termice și sanitare, așa că puteți avea încredere că orice sarcină va fi făcută corect – din prima!


IZOINSTAL este firmă autorizată ISCIR și ANRE ce efectuează verificări și reparații pentru toate tipurile de centrale termice, verificări și revizii pentru instalații gaze, precum și lucrări de instalații sanitare și termice la cele mai avantajoase prețuri de pe piață!


Echipa noastră este pregătită pentru fiecare proiect, gestionându-l cu abilitatea și experiența pe care clienții noștri au ajuns să o aștepte și aprecieze. Vă rugăm să luați legătura pentru a afla mai multe despre firma noastră, despre echipa noastră sau pentru detalii despre serviciile pe care le oferim.

CUNOAȘTE ECHIPA

Confortul tău, prioritatea noastră.

Dan Pavel.jpg

DAN PAVEL

Inginer

Ionut Rotaru.jpeg

Ionut Rotaru

Instalator

Ciprian Antuca_edited_edited.jpg

Ciprian Antuca

Instalator

Bogdan Constantinescu.jpeg

Bogdan Constantinescu

Tehnician Service

CERE O OFERTĂ

Ai un proiect ce include mai multe servicii? Trimite-ne câteva detalii și beneficiază de ofertă personalizată.

Thanks for submitting!

bottom of page