top of page

CE OFERIM

IZOINSTAL este firmă autorizată ISCIR și ANRE ce efectuează verificări și reparații pentru toate tipurile de centrale termice, verificări și revizii pentru instalații gaze, precum și lucrări de instalații sanitare și termice la cele mai avantajoase prețuri de pe piață!

Poza VTP 3.jpg

VERIFICĂRI TEHNICE PERIODICE

Verificarea tehnică a centralei termice se efectuează la un interval de 2 ani numai de către societăți autorizate I.S.C.I.R. conform prescripției tehnice PT A1-2010. 

Societatea noastră este autorizată ISCIR și dispune de personal calificat pentru efectuarea acestor verificări tehnice periodice.

PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Punerea în funcțiune (PIF) a centralei termice reprezintă intervenția de service în cadrul căreia se verifică dacă centrala termică a fost racordată corect la instalația de încălzire, apă rece/caldă, gaz, energie electrică și la tubulatura de evacuare gaze arse. Se asigură că elementele de siguranță ale centralei termice sunt în stare bună, se fac probele și reglajele necesare.

Poza VTP 1.jpg
Reparatii 2.jpg

 REPARAȚII CENTRALE TERMICE

IZOINSTAL firmă autorizată ISCIR, se angajează să vă ajute în orice tip de problemă, în special când vine vorba de centrale termice. Profesionalismul, timpul rapid de răspuns și eficiența echipei asigură satisfacția fiecărui client! Montăm, punem în funcțiune, verificăm, reparăm și efectuăm revizia centralei termice.

VERIFICĂRI ȘI REVIZII INSTALAȚII GAZE

IZOINSTAL, firmă autorizată ANRE, efectuează verificări la instalațiile de gaze (la 2 ani), precum și revizii la instalațiile de gaze (la 10 ani).


Verificarea sau revizia instalației de utilizare gaze naturale se efectuează periodic, obligatoriu, pentru a constata gradul de uzură, pentru a interveni la timp și a executa reparațiile necesare, astfel încât să se evite eventualele accidente ce ar putea să apară din cauza defecțiunilor.

Verificare gaze.jpg
Air Conditioner

MONTAJ SI SERVICE AER CONDITIONAT

Izoinstal asigură montaj pentru orice model sau marcă de aparat de aer condiționat, efectuează service – reparații, precum și întreținere – igienizare.

INSTALATII TERMICE SI SANITARE

IZOINSTAL efectuează lucrări de instalații sanitare și termice, autorizații de funcționare, service și reparații centrale termice! De asemenea asigurăm proiectare și montaj instalații de gaz!


Avem experiența și abilitățile necesare pentru a aborda aproape orice tip de serviciu ce ne vine în cale. Cu IZOINSTAL, clienții știu exact la ce să se aștepte - profesionalism, eficiență și rezultate excepționale.

Instalatii 5.jpg

CUM OFERIM

AUTORIZAȚII ISCIR & ANRE

Garanția serviciilor oferite

DESCHIS 6 ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ

Mereu la îndemână

PREȚURI COMPETITIVE

Economisești bani

REZERVĂRI ONLINE

Deschis 24/7

CERE O OFERTĂ

Ai un proiect ce include mai multe servicii? Beneficiază de oferta personalizată și negociază prețurile!

Thanks for submitting!

bottom of page