top of page
Air Conditioner

MONTAJ ȘI SERVICE AER CONDIȚIONAT

0234 511 000

Program de Luni până Vineri, între orele 08.00 - 18.00.

CE NE RECOMANDĂ

Izoinstal asigură montaj pentru orice model sau marcă de aparat de aer condiționat, efectuează service – reparații, precum și întreținere – igienizare.

PESTE 20 ANI DE EXPERIENȚĂ

PESTE 50.000 DE CLIENȚI MULȚUMIȚI

RAPORT BUN
CALITATE-PREȚ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CARE ESTE IMPORTANȚA IGIENIZĂRII APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT?

  • Curățarea și întreținerea corectă a aparatului de aer condiționat este importantă și din punct de vedere economic, dar și pentru sănătatea ta și a familiei tale. Iată de ce trebuie să ai grijă să cureți la timp aparatul de aer condiționat: 

  • Ții unii alergeni departe: filtrele aparatului, dacă nu sunt curate, vor aduce în casă particule de praf, de polen, chiar și bacterii sau virusuri;

  • Aparatul va funcționa eficient și va răcori camera;

  • Prelungești durata de viață a aparatului cu până la 5 ani, dacă îl menții curat și ii faci periodic revizia.

  • Consumul de energie electrică este mai redus cu 5 – 15%, potrivit Energy.gov;

  • Efortul financiar este mai mic, pentru că nu va trebui să repari un aparat defect sau să cumperi altul, dar și pentru că un aparat curat consumă mai puțină electricitate.

CARE SUNT ETAPELE IGIENIZĂRII APARATULUI DE AER CONDIȚIONAT?

  • Procedura de curățare a aparatului include mai multe etape. Unele pot fi realizate foarte simplu personal, altele necesând ajutorul unui specialist.

  • Carcasa (atât cea de la unitatea interioară cât și de la unitatea exterioară) se poate șterge foarte ușor de praf, cu o cârpă și eventual un spray special.

  • Ventilatorul și tavitele de condens se pot demonta și spăla cu soluții degresante. Vaporizatorul și condensatorul nu se scot, dar trebuie curățate cu un spray special.

  • Lamelele metalice din unitatea centrală, printre care iese aerul rece, se pot șterge cu o cârpă. Filtrele se vor demonta și spăla, iar apoi se pot refolosi. Există însă și tipuri de aparate unde filtrele trebuie schimbate, pentru că nu pot fi curățate și montate la loc.

REZERVĂRI ONLINE
DESCHIS 24/7

BENEFICII

Când colaborezi cu noi, beneficiezi de avantaje de client pe care nu le găsești nicăieri. Suntem mulțumiți de munca noastră doar atunci când clienții noștri sunt și de aceea oferim extra-beneficii ca să te mulțumim de fiecare dată.

MODALITĂȚI MULTIPLE DE PLATĂ

Simplu și eficient

LUCRĂM 6 ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ

Mereu la îndemână

PREȚURI COMPETITIVE

Economisești bani

REZERVĂRI ONLINE

Deschis 24/7

bottom of page